Opbouw expositie in volle gang

foto-opbouw-01In deze laatste weken van mei zijn we druk bezig met de opbouw van de tentoonstelling ‘Helden van Sion’. De Jeruzalemzaal wordt verbouwd tot een inspirerende expositieruimte waar filmbeelden en informatiepanelen over het ontstaan van de Staat Israël een plaats krijgen

Ook dit jaar hopen we weer de bezoekers een mooie tentoonstelling te kunnen bieden.

Vanaf zaterdag 1 juni is de tentoonstelling geopend voor bezoekers, en wordt ook al de eerste groep verwacht. Bezoekers uit binnen- en buitenland kennen de zomermaanden juni, juli en augustus als een mooie gelegenheid om een bezoek te brengen aan het Israël-Centrum in Nijkerk. Een bezoek aan de tentoonstelling, een kijkje nemen in de winkel met Israel-producten, heerlijk tot rust komen met een kopje koffie, en ook voor kinderen spannende speurtochten en vragenboekjes.

Het Israël-Centrum is de plaats voor uw dagje uit in de zomer!


Help mee! Laat een reactie achter of Like onze website …

Ben je op de tentoonstelling geweest of heb je de documentaire gezien? Vertel wat je ervan vond.

Reactie schrijven in gastenboek →

Deel HeldenvanSion.nl met je vrienden